Onze opvang

Sportwereld Drieburcht is een gezellige en vooral sportieve locatie voor peuteropvang en buitenschoolse opvang die is ondergebracht in Drieburcht. Onze sportieve BSO bestaat uit verschillende ruimtes en biedt diverse activiteiten aan, waaruit het kind zelf een keuze mag maken binnen een vaste structuur.

Op onze locatie kunnen kinderen spelenderwijs ervaringen opdoen. We ondersteunen hen bij de ontwikkeling van persoonlijke en sociale vaardigheden. Bij peuteropvang Drieburcht richten wij onze pijlers op een gezonde leefomgeving voor alle kinderen. Zowel kinderen als pedagogisch professionals worden gestimuleerd om beweegactiviteiten te ondernemen, waardoor de motorische ontwikkeling van de kinderen wordt bevorderd.

Onze leerkrachten

Maak kennis met het team

Kom bij ons spelen

Meld je kind aan

Hier staat Sportwereld Drieburcht voor

Sportwereld Drieburcht biedt een breed scala aan sportactiviteiten en zwemlessen op onze BSO-locatie. Ons doel is om de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen te stimuleren door middel van sport en spel, wat niet alleen enthousiasme bij de kinderen opwekt, maar ook voor meer rust in gezinnen zorgt. De naschoolse sport- en activiteiten kunnen direct plaatsvinden op Sportwereld Drieburcht.

Onze pedagogische aanpak is gebaseerd op de volgende basisdoelen:

Emotionele Veiligheid: We creëren een positieve sfeer door interesse te tonen, humor te gebruiken, voor elkaar te zorgen en oogcontact te maken. We zijn duidelijk en consequent, geven uitleg, nemen kinderen serieus en betrekken ze bij afspraken en huisregels. Een vast dagprogramma biedt structuur, terwijl momenten van rust in kleine groepen en plezierige activiteiten in een veilige, stimulerende omgeving worden aangeboden.

Startmoment en Kringmomenten: Emotionele veiligheid wordt gewaarborgd door start- en kringmomenten, evenals pauzes in de eigen groep met een toegewijde pedagogisch professional. We bespreken samen met de kinderen hoe het met iedereen gaat, nemen de tijd voor individuele gesprekken en moedigen positieve interacties aan, zoals complimenten geven en elkaar waarderen.

Persoonlijke Aandacht en Flexibiliteit: Door persoonlijke aandacht te geven, flexibel om te gaan met het dagprogramma en kinderen ruimte te geven om alleen te zijn of te spelen, voelen ze zich gezien en gewaardeerd. Voor peuters hanteren we een vast dagritme met herhaling en routines.

Diversiteit in Sportaanbod: We besteden veel aandacht aan diversiteit in het wekelijkse sportaanbod. Door individuele interesses te bespreken en de verscheidenheid praktisch aandacht te geven, leren we kinderen elkaars keuzes te respecteren. Bijvoorbeeld, door het organiseren van een sportdag met verschillende sporten vertegenwoordigd bij Sportwereld Drieburcht tijdens schoolvakanties.

Bij Sportwereld Drieburcht streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin kinderen niet alleen sportieve vaardigheden ontwikkelen, maar ook sociaal en emotioneel groeien.

Ons team

We hebben een enthousiast en hardwerkend team bij Sportwereld Drieburcht, De volgende medewerkers staan elke dag voor jullie klaar om er een leuke sportieve dag van te maken.

Peuteropvang


Thessa

Pedagogisch professional

Carmen

Pedagogisch professional
Kiki

Kiki

Pedagogisch professional
Jadie

Jadie

Sport pedgogisch Professional

BSO


Hilde

Hilde

Sport pedagogisch professional
Roy

Roy

Sport pedagogisch professional
Jadie

Jadie

Sport pedagogisch professional
Sander

Sander

Sport pedagogisch professional
Sem

Sem

Sport pedagogisch professional
Aukje

Aukje

Pedagogisch professional in opleiding
Lars

Lars

Sport pedagogisch professional
Kiki

Kiki

Pedagogisch professional
Geert

Geert

Sport pedagogisch professional

Protocollen en documenten

Locatiebeleid 2024

beleid

Aanvullende voorwaarden 2024

protocol

Neem alvast een kijkje

Ontdek de levendige wereld van Sportwereld Drieburcht! Op onze inspirerende locatie kunnen kinderen genieten van diverse sportactiviteiten en zwemlessen. Ervaar zelf de positieve sfeer en emotionele veiligheid die bijdragen aan de ontwikkeling van motorische en sociale vaardigheden.

Neem een kijkje
Neem alvast een kijkje
Kom jij bij ons spelen?

Kom jij bij ons spelen?

Vraag een rondleiding aan beleef de sfeer bij Voorbeelschool!
Aanmelden