BSO

Is je kind dol op sporten en graag in beweging?

Denk dan aan Sport BSO Drieburcht. Kinderen kunnen hier heerlijk sporten en bewegen na schooltijd. Zonder extra kosten en wij regelen het vervoer vanaf alle scholen in Tilburg Noord en Oud Noord.

Verschillende sporten

Op Sport BSO Drieburcht is er voor ieder wat wils: stoere sporten zoals honkbal, boksen, voetbal, freerunnen, maar ook badmintonnen, trefbal, en turnen behoort tot de mogelijkheden. Kinderen leren omgaan met winst en verlies, hun eigen mogelijkheden kennen, samenspel. Je hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om hier een hele leuke tijd te hebben. Onze beroepskrachten zijn gediplomeerd in sport en pedagogiek. Bij Sport BSO Drieburcht kun je ook gebruik maken van de zwemles aangeboden door de gemeente Tilburg. Elke donderdag gaan we met de kinderen als activiteit vrij zwemmen.

Sporthal en eigen bso-ruimte

We hebben plaats voor maximaal 90 kinderen. Op de 1e verdieping hebben we een eigen bso-ruimte waar de kinderen verzamelen. Elke dag kan er gespeeld en gesport worden in de sporthal. De vaste structuur biedt veel voordelen, eerst even wat drinken en kletsen, lekker spelen in de bouwhoek, danszaal, klimruimte, speelkeuken of buiten op het dakterras. Vanaf 15.30 uur gaan we allemaal sporten in sportkleding en het oranje sport-bso shirt. Na het sporten kunnen de kinderen zichzelf vermaken op de bso.

Vervoer en kosten

Kinderen kunnen sporten onder bso-tijd tegen de gewone bso-prijzen. We halen de kinderen gratis op van de scholen in Tilburg Noord en Oud Noord

Sport BSO Drieburcht werkt samen met een professioneel taxibedrijf zodat ook tijdens het vervoer kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

Voorschoolse opvang (VSO)

We bieden ook voorschoolse opvang aan. Vanaf 7.30 uur tot je kind naar school gaat worden de kinderen vermaakt in onze bso-ruimte. De kinderen worden fietsend of door taxi’s naar school gebracht.

Openingstijden

Sportwereld Drieburcht wordt multifunctioneel gebruikt. In de ochtend vangen we in de verschillende speelruimtes onze peuters op en hebben we een aparte ruimte ingericht voor de voorschoolse opvang (VSO). In de middag is de locatie compleet ingericht als BSO

Maandag
14:00 - 19:00
Dinsdag
14:00 - 19:00
Woensdag
12:00 - 19:00
Donderdag
14:00 - 19:00
Vrijdag
12:00 - 19:00
Openingstijden

Meer informatie

GGD rapport mei 2024

Beleid
Kom jij bij ons spelen?

Kom jij bij ons spelen?

Vraag een rondleiding aan beleef de sfeer bij Sportwereld Drieburcht!
Aanmelden